"Книга в метрото" за 24 май

8526
"Книга в метрото" за 24 май

Новата инициатива "Книги в метрото" цели да разнообрази пътниците в метростанциите и по време на път, като същевременно стимулира тяхното желание да четат и да се информират.

На четири спирки в Софийското метро ще бъдат разположени стелажи с книги от най-разнообразни жанрове. Именно с тази интересна инициатива гражданско сдружение "Политроник" и Метрополитен ЕАД отбелязват 24-ти май.

За 24 май - разменете книги!

На 24 май националната мрежа от хоризонтални структури: "Бъди Промяната" ще проведе първата по рода си национална акция за свободен обм...

Всеки, който има желание, може да вземе книга по избор и да я чете докато чака метрото или пътува. Може дори да я дочете вкъщи. Условието е книгата да бъде върната на един от четирите стелажа, за да може някой друг да й се наслади. Всички книги, които ще са в обръщение са дарение. От издателства и частни лица. На всяка книга ще можете да прочетете от кого е дарена.

Подобна инициатива вече е реализирана в Лондон и се е радвала на голям интерес от пътниците в метрото. Стелажите на "Политроник", заредени с книги, ще са на четирите метростанции: Стадион Васил Левски, Сердика, НДК линия, Софийски университет.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com