Кърваво начало на „Дървото на живота“

45133
Кърваво начало на „Дървото на живота“

Вчера на специална предпремиерна прожекция за медии и за най-верните фенове на сериала беше представен Епизод 1 на Сезон 2 на „Дървото на живота“. Българската сага се завръща в ефира на TV7 на ключовата за българската история дата 22 септември – Ден на независимостта. „Дървото на живота: Яростта на унизените“ ще се излъчва всяка неделя, 21:00.

Действието в новия сезон на драмата се развива в едни от най-трудните за България години – 1918-1925. Бруталността на епохата, крахът на националните идеали и надежди, разслоението на обществото още повече ще нагнетят отношенията в дома на семейство Вълчеви и ще ги тласнат в нови, разрушителни конфликти. „Мога да ви обещая невероятни сюжетни обрати, невероятни любовни истории и интриги. Ще видите и как се е родила утопията за пролетарското отечество“, сподели Иван Спасов, един от продуцентите на „Дървото на живота“.

Нови герои разбунват духовете в "Дървото на живота“

Снимките на Сезон 2 на „Дървото на живота“ вече започнаха. Продължението на българската сага в ефира на TV7 обещава да бъде...

В сериала се завръщат Христо Шопов, Владо Карамазов, Башар Рахал и Моньо Монев в ролите на братята Вълчеви, Мария Каварджикова, Койна Русева, Теодора Духовникова, Луиза Григорова, Анастасия Ингилизова. Новите попълнения в звездния каст на сериала са Калин Врачански, Симеон Лютаков, Стоян Радев, Валентин Танев, Валери Йорданов, Боряна Братоева, Борислав Захариев – Боби Турбото. В ролите на актуалните исторически личности княз Фердинанд, Александър Малинов и Александър Стамболийски пък влизат Добрин Досев, Красимир Куцупаров и Светлин Стоилов.

Продуцент на българската сага е Dream Team Films.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com