НАТФИЗ изненада лошото време с ексцентрични костюми

7553
НАТФИЗ изненада лошото време с ексцентрични костюми

Христо Мутафчиев, Валентин Танев и Мариус Донкин седнаха на местата на зрителите в залата на НАТФИЗ. Академията отбеляза Деня на театъра 24 часа преди всички с открит пърформанс и постановката “Кавказкият тебеширен кръг”.

“НАТФИЗ отваря врати за свободно посещение не за първи път. През май имаме традиционен 36-часов маратон с постановки и буквално ставаме притегателен център на развиващата се култура за всеки, който иска  да се докосне до театър, музика, кино и въобще магията на изкуството именно там , където то се ражда – в Академията,” споделя проф.д.н Любомир Халачев.

Ирландци играят Бекет в Учебния театър

Ирландски артисти ще играят в София малко известни пиеси на Самюъл Бекет. "Пиеса", "Ела и си тръгни", "Катастрофа" и "Какво къде" са...

Мартенското време не попречи на екстравагантните артисти от Lux Lumina Group да разходят цветните светещи костюми по улица “Раковски” и да влязат във фоайето за последващото музикалното шоу.

Причудливите аутфити, дело на студенти на Академията, дадоха воля на въображението – женските образи в пурпурно, лилаво, черно и светодиоди и открояващият се светещ бял ангел разкриха пълния замисъл на костюмите с настъпването на вечерта.

Водеща на церемонията беше младото лице на НАТФИЗ, актрисата от “7 часа разлика” Боряна Братоева, а гости на празничната постановка на доц. Ивайло Христов “Кавказкият тебеширен кръг” бяха артисти от Съюза на артистите в България, бизнесмени от Съвета на настоятелите на НАТФИЗ, представители на Столична община, министерствата на културата и образованието и държавната администрация.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com