Ники Станчев с главна роля в независима американска продукция

31981
Ники Станчев с главна роля в независима американска продукция

В унисон с установения вече имидж на България като достъпна дестинация за заснемане на високобюджетни продукции, интересът към българската филмова индустрия расте и в така необходимата, независима посока. Доказателство за това са предстоящите снимки на американският филм „Surrender”. Зад реализацията на проекта застава Дийн Мейсън, талантлив американски режисьор, сценарист и продуцент, който ще пристигне у нас през месец март за началото на снимачния процес.

Независимата лента предстои да бъде заснета изцяло в България с участието на български актьорски състав. В една от главните роли ще видим набиращия все по-голяма популярност Ники Станчев. Българският актьор е една от основните причини за реализацията на продукцията у нас. Запознанството му с Дийн е съдбовно, а последвалото развитие на професионалните им отношения създава предпоставки за сериозен успех.

Откриват Берлинале с кунг фу

Надпреварата за „Златната мечка”, първия голям европейски кинофестивал за годината, се открива тази вечер в кунг фу стил с ...

В България вече е сформиран целият снимачен и организационен екип. Заснемането и постпродукцията ще бъдат дело на “Black Stamp” с оператор Александър Крумов, снимал още „Мила от Марс“.

„Бюджетът на филма няма да надвишава 120 000 долара. Ще лишим зрителите от зрелищни експлозии и спиращи дъха специални ефекти за сметка на силната актьорска игра и предизвикващо съзнанието съдържание. Събрали сме екип от доказани, талантливи професионалисти, които ясно разбират идеята на проекта и се хвърлят в него именно заради огромният потенциал на продукцията. Щастливи сме, че Дийн Мейсън избра България и гласува доверие на целия екип. Този филм трябва да докаже, че у нас има бъдеще за независимо кино от световна класа. Предстои кастинг, в който съм сигурен, че ще открием страхотни актьори, които ще получат шанс да участват в продукция, предназначена за големите филмови фестивали по света.“ – споделя актьорът Ники Станчев.

Surrender” е всичко, което един независим филм би могъл да предложи на зрителите. Продукцията залага на отличен сценарий, разказващ провокативната история на едно сложно съжителство между самотен писател, изгубил своето вдъхновение и арогантен млад предприемач, лишен от основни човешки добродетели. Крехкото равновесие по между им е разрушено от появата на млада жена, която предизвиква истински емоционален катаклизъм. Следва шеметно, свободно падане в бездната на ревността, лъжата и изкривените човешки възприятия.

“Surrender” е предназначен за големите филмови фестивали и ще ни представи един различен поглед върху сложните човешки взаимоотношения и дълбоките тайни, които всеки от нас крие. Филмът залага на черно-бяла стилистика, експлицитно, съдържание и разтърсващи образи, търсещи отговорите на въпроси, които често се страхуваме да зададем.

Анкара налива пари в турски Холивуд

Турция ще налива пари в създаването на аналог на американския Холивуд и на индийския Боливуд , съобщава в. "Хюриет". Министерството н...

Кастингът за главни и поддържащи роли в независимата продукция ще се проведе на 23 и 24 февруари в специализирано пространство на бул. „Христо Ботев“ 12.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com