Сагата "Дървото на живота" разби рейтингите в София

11677 0
photo of Сагата "Дървото на живота" разби рейтингите в София
  • Принтирай страницата
  • T T

Вълната от нови български сериали продължава да залива с пълна сила родния ефир. По случай 135 години от Освобождението на България, точно в 20:00 часа, зрителите на TV7 се запознаха със семейство Вълчеви, главни герои в новата мегапродукция - „Дървото на живота”. Именно обявяването на Независимостта на Княжество България е ключов момент в първия епизод на сериала.

Телевизионната сага е дело на продуцентите Любомир Нейков и Евтим Милошев и продуцентската им къща Dream Team Films. Сериалът взе впечатляващите близо 15% пазарен дял за цялата страна. Същото се отнася и за територията на София, където „Дървото на живота” е безспорен лидер с над 24% пазарен дял. Следващият епизод от сагата ще се излъчи в неделя, 10 март, отново от 20:00 часа. Поради огромния зрителски интерес TV7 ще излъчи извънредно повторение на първи епизод в четвъртък - 07 март от 20:00 часа.

„Дървото на живота” проследява историята на заможното видинско семейство Вълчеви, чийто родоначалници са Асен (в ролята Йосиф Сърчаджиев) и Петруна (Мария Каварджикова). Асен Вълчев е герой, участвал в борбите за Освобождение, уважаван видински гражданин и успешен предприемач, за когото националният идеал и Родината са над всичко. Съпругата му Петруна е изцяло отдадена на семейството и семейното благополучие. Най-големият син на семейство Вълчеви - Йордан (Христо Шопов) е патриот, офицер, участник в движението за освобождение на Македония. Панто Вълчев (Владо Карамазов) е материалист, вглъбен в собствените си нужди, поставящ личните интереси над всичко останало. Христо Вълчев (Башар Рахал) е тайно увлечен по социалистическите идеи. Илия Вълчев (Моньо Монев) е най-малкият син в семейството, роден с недъг и израснал с чувството за липса на любов и разбиране, за недооцененост. Дъщерята Бела Вълчева (Койна Русева) е акушерка, съпруга на офицер и революционер, която страда от липсата на деца в брака си. Още в първи епизод смъртта на Асен Вълчев и „противоречивото” завещание, което оставя на своите наследници, бележи началото на разпада в семейството.

 

Рейтинг: 5 от 5 - actualno.com
 
Всички Мъж Жена
Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.
коментара
38-годишният пожарникар Дарек Фидика направи първите си крачки след четири години парализа. Революционният успех се дължи на екип от полски и британск...
2 От Александър Ангелов
Не! Или не точно както сме свикнали чрез идеологическа пропаганда позната ни от авторитарните времена. Не мно...
Александър Ангелов
Знаете ли, че

Слоновете са единствените животни, които не могат да скачат.

Последно в актуално

Затвори