X
 
 
 
 
X

Сагата "Дървото на живота" разби рейтингите в София

15053 0
photo of Сагата "Дървото на живота" разби рейтингите в София
  • Принтирай страницата
  • T T

Вълната от нови български сериали продължава да залива с пълна сила родния ефир. По случай 135 години от Освобождението на България, точно в 20:00 часа, зрителите на TV7 се запознаха със семейство Вълчеви, главни герои в новата мегапродукция - „Дървото на живота”. Именно обявяването на Независимостта на Княжество България е ключов момент в първия епизод на сериала.

Телевизионната сага е дело на продуцентите Любомир Нейков и Евтим Милошев и продуцентската им къща Dream Team Films. Сериалът взе впечатляващите близо 15% пазарен дял за цялата страна. Същото се отнася и за територията на София, където „Дървото на живота” е безспорен лидер с над 24% пазарен дял. Следващият епизод от сагата ще се излъчи в неделя, 10 март, отново от 20:00 часа. Поради огромния зрителски интерес TV7 ще излъчи извънредно повторение на първи епизод в четвъртък - 07 март от 20:00 часа.

„Дървото на живота” проследява историята на заможното видинско семейство Вълчеви, чийто родоначалници са Асен (в ролята Йосиф Сърчаджиев) и Петруна (Мария Каварджикова). Асен Вълчев е герой, участвал в борбите за Освобождение, уважаван видински гражданин и успешен предприемач, за когото националният идеал и Родината са над всичко. Съпругата му Петруна е изцяло отдадена на семейството и семейното благополучие. Най-големият син на семейство Вълчеви - Йордан (Христо Шопов) е патриот, офицер, участник в движението за освобождение на Македония. Панто Вълчев (Владо Карамазов) е материалист, вглъбен в собствените си нужди, поставящ личните интереси над всичко останало. Христо Вълчев (Башар Рахал) е тайно увлечен по социалистическите идеи. Илия Вълчев (Моньо Монев) е най-малкият син в семейството, роден с недъг и израснал с чувството за липса на любов и разбиране, за недооцененост. Дъщерята Бела Вълчева (Койна Русева) е акушерка, съпруга на офицер и революционер, която страда от липсата на деца в брака си. Още в първи епизод смъртта на Асен Вълчев и „противоречивото” завещание, което оставя на своите наследници, бележи началото на разпада в семейството.

 

Рейтинг: 5 от 5 - actualno.com
Теми в развитие: Правителство | Валежи | Украйна
Всички Мъж Жена
Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.
коментара

Добрата новина Виж ощеПродължи

YouTube обяви старта на партньорската си програма в България, която ще осигури нови възможности за българските създатели на съдържание.   YouTu...
35 От Теодор Спасов
Съгласно Закона за закрила на детето, разкриването на данни за дете, жертва на насилие, както и подробностите ...
Теодор Спасов
Знаете ли, че

Слонът има средно 450 л. кръв, която за около 20 мин. преминава през кръвоносните съдове на ушите.

Последно в актуално

Затвори