X
 
 
 
 
X

Сагата "Дървото на живота" разби рейтингите в София

14940 0
photo of Сагата "Дървото на живота" разби рейтингите в София
  • Принтирай страницата
  • T T

Вълната от нови български сериали продължава да залива с пълна сила родния ефир. По случай 135 години от Освобождението на България, точно в 20:00 часа, зрителите на TV7 се запознаха със семейство Вълчеви, главни герои в новата мегапродукция - „Дървото на живота”. Именно обявяването на Независимостта на Княжество България е ключов момент в първия епизод на сериала.

Телевизионната сага е дело на продуцентите Любомир Нейков и Евтим Милошев и продуцентската им къща Dream Team Films. Сериалът взе впечатляващите близо 15% пазарен дял за цялата страна. Същото се отнася и за територията на София, където „Дървото на живота” е безспорен лидер с над 24% пазарен дял. Следващият епизод от сагата ще се излъчи в неделя, 10 март, отново от 20:00 часа. Поради огромния зрителски интерес TV7 ще излъчи извънредно повторение на първи епизод в четвъртък - 07 март от 20:00 часа.

„Дървото на живота” проследява историята на заможното видинско семейство Вълчеви, чийто родоначалници са Асен (в ролята Йосиф Сърчаджиев) и Петруна (Мария Каварджикова). Асен Вълчев е герой, участвал в борбите за Освобождение, уважаван видински гражданин и успешен предприемач, за когото националният идеал и Родината са над всичко. Съпругата му Петруна е изцяло отдадена на семейството и семейното благополучие. Най-големият син на семейство Вълчеви - Йордан (Христо Шопов) е патриот, офицер, участник в движението за освобождение на Македония. Панто Вълчев (Владо Карамазов) е материалист, вглъбен в собствените си нужди, поставящ личните интереси над всичко останало. Христо Вълчев (Башар Рахал) е тайно увлечен по социалистическите идеи. Илия Вълчев (Моньо Монев) е най-малкият син в семейството, роден с недъг и израснал с чувството за липса на любов и разбиране, за недооцененост. Дъщерята Бела Вълчева (Койна Русева) е акушерка, съпруга на офицер и революционер, която страда от липсата на деца в брака си. Още в първи епизод смъртта на Асен Вълчев и „противоречивото” завещание, което оставя на своите наследници, бележи началото на разпада в семейството.

 

Рейтинг: 5 от 5 - actualno.com
Теми в развитие: Правителство | Валежи | Украйна
Всички Мъж Жена
Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.
коментара

Добрата новина Виж ощеПродължи

Традиционно на 28-и март гасим осветлението за един час, от 20.30 до 21.30 часа, в рамките на кампанията "Часът на земята". Осветлението на редица е...
13 От Теодор Спасов
Живеем в страната, в която ти искат висше музикално или театрално образование, за да можеш да забавляваш минув...
Теодор Спасов
Знаете ли, че

Тайните служби на САЩ са създадени през 1865 година, с цел да се борят с фалшифицирането на пари.

Последно в актуално

Затвори