Велико - Depeche Mode в София!

14197
Велико - Depeche Mode в София!

Над 20 хил. души в България имаха възможността да запомнят 12 май 2013 г. не с изборните страсти, а с уникалната си среща с Depeche Mode. Сякаш и времето бе благосклонно към феновете, като прогнозираните гръмотевични бури се разминаха с дъжд, който сякаш само освежи атмосферата на стадиона, без да попречи на шоуто.

За щастие на публиката концертът започна минути по-рано от обявеното, като преди това бе приятно подгрян от F.O.X. Band, при това с пълна сила. И нямаше друг начин – хилядите вдигнати ръце и викове на радост недвусмислено показаха екзалтираността  и щастието на публиката.

Depeche Mode обявиха групата, която ще ги подгрява

Триото от Есекс F.O.X официално е избрано за подгряващата Depeche Mode група в европейските държави, включени в тазгодишното им турне, ...

Изпълненията бяха ефектно гарнирани със светлинни ефекти, но най-вече с пълното отдаване на Дейв Гахан на сцената, който изживя всеки тон, който изпя.

Depeche Mode изпълниха "Angel", "Heaven", "Soothe My Soul", "Should Be Higher" и "Soft Touch/ Raw Nerve" от новия си албум, но взривиха публиката с "Personal Jesus", "Barrel Of A Gun",  "Walking In My Shoes" и "Enjoy The Silence".

Строят мини град за Depeche Mode

Невиждано за родните мащаби шоу ще се състои на столичния стадион "Локомотив" в изборния 12 май. Вече започна строежът на сцената за De...

Концертът продължи около два часа и половина и всеки на стадион "Локомотив" се чувстваше благословен, че има възможността да е част от това измерение, изпълнено с музика, вдъхновение и чувство на свобода!

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ОТ КОНЦЕРТА ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com