Велико Търново пощуря по Boney M

14803
Велико Търново пощуря по Boney M

Невероятно високи продажби отбелязва концертът на Boney M във Велико Търново. Интересът към новопостроения летен театър, където ще бъде концертът на вечните диско-поп легенди, е огромен. Атмосферата на летен концерт под открито небе примамва не само най-големите фенове. Като първо събитие в летния театър е концертът на феноменалните BONEY M на 28 юни, от 20:30 часа.

Новият летен театър във Велико Търново и събитията, организирани в него, са част от кандидатурата на града за Европейска столица на културата 2019.

Rachel Row дебютира с главна роля в мюзикъла „Чикаго“

Младата изпълнителка и композитор Rachel Row се изправи пред поредното предизвикателство в своята музикална кариера. На 27 април тя деб...

Датата е 28 юни, 20:30ч., Летен театър Велико Търново.

Можете да закупите билети на промоционални цени с 10 лева по-ниски от редовните. Промоционалните цени са от 10 до 50 лв.

Билетите се продават на касата на Туристически Информационен Център Велико Търново и специално за Горна Оряховица, Лясковец, Русе, Габрово, Севлиево, Дряното, Ловеч билети за концерта ще могат да бъдат закупувани и от обектите от вериги магазини Германос, Пикадили, Офис 1 и бензиностанции ОМВ, както и онлайн от системата на Eventim.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com