Емилия Радева и нейната книга "Коя съм...?"

55757
Емилия Радева и нейната книга "Коя съм...?"

Премиерата на книгата "Коя съм...?" на актрисата Емилия Радева събра много почитатели на артистичния й талант и писателското й перо във филмотечното кино Одеон, което завъртя отново по този повод безсмъртната класика "Матриархат".

Книгата излезе по повод 80-годишния юбилей на една от иконите на българското кино и театър. За огромния й талант, творческа мощ и диря в изкуството вдъхновено слово произнесе проф. Вера Грозева, която даде висока оценка на изданието на "Персей". Издателят Пламен Тотев благодари на актрисата за честта, оказана на издателството му да публикува нейната книга, и сподели като неин читател, че това е една вълнуваща, на места забавна, а на други – трогателна книга, разказваща истинската история на едно бедно момиче от малък град, превзело голямата сцена.

Изпълнени с обич и симпатия думи за Емилия Радева каза колегата й Иван Джамбазов, с който са били състуденти и неведнъж са играли заедно. Само двамата с нея днес са сред нас от водещия творчески екип на филма "Матриархат". С прожекцията на лентата гостите на премиерата си припомниха една от забележителните роли на Емилия Радева в звездната компания на Невена Коканова, Катя Паскалева, Катя Чукова и Георги Георгиев – Гец.

Специално за премиерата на книгата "Коя съм...?" от Париж пристигнаха Катерина и Леандър-Любо, дъщерята и внукът на Емилия Радева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com